Frakt og retur

Frakt/Retur

Fast frakt 129,-

Vi har FRI FRAKT på ordre over 1000,-

Leveringstid:

Leveringstiden kan variere fra hvor i landet du bor. Så alt fra 3-7 dager kan det ta fra du bestiller, til du mottar pakken din. 

 

Transportskade: 

Mottar du en vare som er skadet under transport, så ber vi deg om å ta kontakt med Bring så fort som mulig. Send oss deretter en mail, slik at vi kan få sendt deg ny vare så raskt som mulig. 

 

Uavhentede pakker :

Dersom du bestiller varer, og pakken blir liggende uavhentet på utleveringssted ditt, slik at den returneres til Din Sport, må vi belaste deg med et gebyr på kr 400,- kr. Beløpet dekker frakt- og ekspedisjonsgebyr som Posten/Mypack Fakturerer Din Sport.

 

Returrett:

I følge lov om angrefrist har du som kunde rett til å bytte eller returnere varer innen 14 dager etter at du mottok dem – under forutsetning av at varen er i samme stand som da den ble sendt ut, altså ikke brukt, vasket, skadet eller annet. Du vil da få tilbake pengene du har betalt for varene. Ved bruk av angrefristen gjennom internetthandel, skal kostnad for returporto bæres av kjøper.

 

Ønsker du å bytte eller returnere en vare, send oss en mail post@din-sport.no. Avsender er ansvarlig for transportrisikoen. Vær oppmerksom på at ved bytting av varer er det kjøper som betaler kostnaden for porto.

 

Det tas forbehold om at en vare kan være utsolgt uten at det fremgår i nettbutikken. Du vil da bli kontaktet omgående på din oppgitte kontaktinformasjon.

 

 Retur adresse:

Din Sport AS 

Storehagen 5

6800 Førde